Kan ik nog inschrijven als deelnemer?

Registratie ter plaatse is niet mogelijk.  Wenst u toch nog te registreren?  Dit kan zelfs nog tijdens de opening van de beurs via deze link. (vanaf 7 oktober is enkel nog betaling met kredietkaart mogelijk en krijgt u direct de barcode voor uw toegangsticket)

Hoe verloopt de dag?

U kan het finaal programma  hier inkijken.

Bij aankomst ontvangt u ook het programmaboekje met uitgebreidere informatie over de lezingen, het beursplan en een overzicht van alle exposanten die u zullen informeren over hun aanbod.

Alle lezingen zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers, reservatie per sessie is niet van toepassing.

Hoe kom ik aan mijn accreditatie?

Alle lezingen die u bijwoont komen in aanmerking voor RIZIV-accreditering.  Er is ook accreditering voor kinesitherapeuten goedgekeurd..

Gelieve in de loop van de dag of voor het verlaten van de conferentie langs te gaan bij de accreditatiebalie op de stand van Domus Medica of aan de helpdesk waar uw aanwezigheid per sessie zal worden opgetekend zodat uw accreditatiepunten kunnen worden toegekend.  Let op: vergeet dit niet want we kunnen dit niet meer registreren na het congres!

Indien u heeft ingeschreven voor de ONLINE conferentie, zullen accrediteringspunten worden toegekend voor de sessies die u live heeft gevolgd.

Moet ik de hele dag aanwezig zijn voor mijn accreditatiepunten?

Per tijdsblok van 1,5u wordt er apart accreditatie voorzien, hierdoor krijgt u enkel accreditatie voor de tijdsblokken die u bijwoont.

Is er catering aanwezig?

Catering wordt voorzien.

Welke maatregelen worden er getroffen om mijn bezoek veilig te doen verlopen?

De toegang wordt enkel verleend aan deelnemers met een Covid Safe Ticket (CST).

Wat wil dit zeggen?

U bent:

  • minimaal 2 weken voor het symposium volledig gevaccineerd of
  • in het bezit van een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden of
  • in het bezit van een negatieve PCR-test (maximaal 48 uur oud).

Dit zal gecontroleerd worden via de Covid Safe App op uw smartphone of door scanning van het papieren COVID-certificaat.

Gelieve aan inkom 2 uw QR-code in de Covid Safe App of op papier klaar te houden, samen met uw identiteitskaart zodat de scanning vlot kan gebeuren.

Er worden geen testen ter plaatse afgenomen.

Welke maatregelen zijn dan nog van kracht?
Omdat er gebruik gemaakt wordt van het Covid Safe Ticket is het tijdens de conferentie niet meer verplicht om uw mondmasker te dragen maar de organisatie raadt dit wel nog aan. De organisatie en Antwerp Expo voorzien ook voldoende mogelijkheden voor handontsmetting.

Waar kan ik parkeren?

Informatie over parkeergelegenheid vindt u hier. De parkeerplaatsen rondom Antwerp Expo zijn uitsluitend betalend.

Hoe krijg ik toegang tot de conferentie en vakbeurs?

Als u bent ingeschreven kan u zich vanaf 8u45 aanmelden in Hal 4 (ingang 2 van Antwerp Expo).

Uiteraard kan u zich ook nog later op de dag aanmelden.

Als u bent ingeschreven ontving u een praktische mail met een barcode. Druk de barcode af of bied deze aan op uw smartphone om uw badge af te printen aan de inkom van de beurs.

Alle deelnemers zijn verplicht om de badge te dragen gedurende de conferentie.  De badges zijn strikt persoonlijk.

Hoe krijg ik toegang tot de online conferentie?

Als u bent ingeschreven voor de ONLINE conferentie, krijgt u enkele dagen op voorhand een link van Storycatchers Virtual Events met daarin uw persoonlijke login voor zaterdag. Het online platform is toegankelijk op zaterdag 9 oktober vanaf 9u15.

Hoofdtelefoons

Iedere deelnemer krijgt samen met de badge ook een persoonlijke hoofdtelefoon om de lezingen te volgen. Gelieve deze headset de hele dag bij te houden en in te leveren bij het verlaten van de conferentie.

Als u de headset niet opnieuw kan inleveren zal een vergoeding van € 150 gevraagd worden voor verlies.

Bij elke zaal wordt aangegeven op welk kanaal de lezing kan gevolgd worden. Dit kanaal kan u instellen op de headset.

Kan ik mijn jas/tas kwijt in de vestiaire?

 Er is geen vestiaire voorzien.

Krijg ik een factuur van mijn inschrijvingsgeld?

Bij inschrijving en betaling krijgt u een ontvangstbewijs van Medicongress.  Domus Medica Services verstuurt nadien de factuur.  Geen zorg als u deze nog niet ontvangen heeft, ze worden zeker nog verstuurd.

Wat als mijn ticket  nog niet betaald is?

De tickets moeten ter plaatse betaald worden vooraleer u toegang krijgt tot de beurs. Wij moedigen u aan om zoveel mogelijk op voorhand te betalen. Moet u toch nog ter plaatse betalen?  Wendt u dan tot de helpdesk. Opgelet: enkel cash en kredietkaart worden hier aanvaard.