Registreren

Toegang tot de live conferentie en de vakbeurs in Antwerp Expo. Het is momenteel niet nodig om een keuze te maken tussen de workshops die u wil bijwonen, u kan zich inschrijven voor het hele evenement.

Lid Domus Medica € 99
Lid Axxon € 99
HAIO / Student én lid van Domus Medica € 49
Niet-lid € 149

Online toegang tot de virtuele lezingen (zie programma voor detail van het online programma) en de online expo

Lid Domus Medica € 85
Lid Axxon € 85
HAIO / Student én lid van Domus Medica € 40
Niet-lid € 139

De inschrijvingsgelden zijn inclusief:

  • 21% BTW
  • Deelname aan de wetenschappelijke sessies (u hoeft de sessies niet op voorhand te kiezen)
  • Toegang tot de vakbeurs
  • Koffiepauzes en lunch bij de live conferentie

Na registratie en betaling ontvangt u een bevestiging. Kort voor de conferentie zal u een e-mail ontvangen met de praktische informatie en de barcode waarmee u uw badge kan afhalen.

Accreditatie

Accreditatie werd aangevraagd en de punten zullen toegekend worden bij geldige registratie ter plaatse of als u de online conferentie in realtime volgt.

Opgelet! Kinesitherapeuten kunnen alleen accreditatiepunten ontvangen bij live aanwezigheid, niet voor deelname via het online platform.

Algemene voorwaarden

Op alle betalingen en registraties voor het congres zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Door in te schrijven verklaart u zich ook akkoord om de opgelegde veiligheidsmaatregelen na te leven.

Wijzigingen in het programma of de opzet/vorm van het congres (omwille van overheidsmaatregelen of andere) geven geen reden tot terugbetaling.

Als het congres niet live kan worden georganiseerd door overmacht zal de organisator in eerste instantie proberen om het congres online of in hybride vorm te laten doorgaan of te verplaatsen naar een andere datum. Als dat niet mogelijk is, zal de inschrijving volledig worden terugbetaald.

Betaling

U kan uw inschrijving betalen met overschrijving of via creditcard (Mastercard, Visa). De richtlijnen voor betaling worden u verstrekt tijdens het registratieproces.

Na betaling van de registratie krijgt u een ontvangstbewijs. Een factuur uitgeschreven door Domus Medica Services BV zal verstuurd worden na de betaling.

Annulatievoorwaarden:

Bij annulering door de deelnemer tot 2 weken voor de conferentie (uiterlijk op 24 september 2021) vervalt het inschrijvingsgeld en is de deelnemer de organisator een administratieve vergoeding van € 25 excl. BTW verschuldigd. Hiervoor zal de organisator een factuur versturen naar de deelnemer.

Bij annulering door de deelnemer binnen de 2 weken voor de datum van het congres (vanaf 25 september 2021), is de deelnemer het volledige factuurbedrag verschuldigd.

Enkel schriftelijke annuleringen (astrid@medicongress.com) zijn geldig.

Overdragen van uw registratie:

U kan uw registratie overdragen aan een andere persoon, gelieve hiervoor schriftelijk contact op te nemen met het secretariaat (astrid@medicongress.com). Hiervoor wordt een administratieve kost van € 25 in rekening gebracht.

Privacy Policy

Door zich te registeren voor HAC 2021, gaat u akkoord met het Privacy Statement van Medicongress Services die fungeert als organisator voor Domus Medica.

Contact

Voor alle vragen over registratie en betaling kan u Astrid contacteren:

astrid@medicongress.com
tel. 09 218 85 84

Klaar om in te schrijven?